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타우랑가의 이탈리안 파스타 요리 강습 - 피터 블레이크웨이와 벨몬도 공동

Robin-Hugh 2011. 6. 23. 13:27

이탈리안 요리 수업 (Coking Class) 

타우랑가의 유명 주방장(Chef)인 Peter Blakeway씨가 11번가에 위치한 이탈리안 식품점 Belmondo에서도

6월과 7월 중 파스타 등 다양한 이탈리안 요리 강습을 하고 있습니다.  (아래 참고)

 

피터 블레이크웨이씨는 현재 베들레햄의 Mills Reef 와이너리 & 레스토랑에서도 요리 강습을 하고 계십니다.

 

이탈리안 식품점 벨몬도에서는 이 요리 교실 이외에도 가게 주인께서 커피 메이킹 1시간 수업 등도 평일 점심시간을 이용해서, 한국 어머님들이 원하는 내용으로 파스타 요리 교실, 에스프레소 커피 강습 등도 해주실 수 있다고 합니다. 

 

파스타 요리 만들기, 커피 뽑기 등 한가지부터 시작해볼까요?

 (예를 들면 최대 10명까지. 에스프레소 커피 만들기 코스, 1인당 $10 정도)  

* 이탈리안 Cooking Classes *  

- With Peter Blakeway Session 2 Amalfi Coast

- 날짜: 6월29일 수요일 저녁 6시~8시 (2시간)

 -참가비 : 1인당 $45

Description:
Cooking Classes - With Peter Blakeway Session 2 Amalfi Coast - WED 29 JUNE

$45.00 per person ($39.13 +GST)  6.00 - 8.00pm  
10% discount evening purchases (food & wine)

 

The first five people to book and pay for all 4 sessions will receive a signed copy of Peter's cookbook
" Fresh! " (value $49.99)  

Amalfi coast

6월28일 (화요일) 저녁 코스는 이미 예약 완료되었고요. 

Extra class running
6월29일 강습도 현재 5명 자리가 남아있다고 합니다.   


Menu Includes
: 신선한 파스타 & 소스 만들기 시범 등
Fresh Pasta Making Demonstration
Pasta Sauce – Mozzarella, garlic, rocket, olive oil, semi-dried tomatoes
Polenta, Almond and Lemon Cake
Wine samples, food tastings and 10% discount on evening store purchase

Food on the Amalfi Coast and Cilento fall under the greater category of Campania Food, since they are both parts of that Region. In general you will find out yourself that the ingredients are very fresh and the local kitchen is superb. An outstanding gourmet's paradise! The Mozzarella di Buffalo from this region is famous. As an appetiser select Caprese (not named after Capri for nothing) which is fresh Mozzarella with even fresher tomatoes and Basil. on the other hand let them serve you with fresh Rucola salad (this is really fresh) with equally fresh lemon juice. Lemons are available here like sand at the seaside, but you will be astonished at how big they sometimes grow. You'll think they are grapefruits! Campania is best known around the world for its exuberant cuisine which relies on sun-kissed vegetables and herbs, salty capers, dried pasta, and fresh farmhouse cheeses (chief among them the water buffalo's Mozzarella). During the nineteenth century, people living in the regional capital city of Naples were nicknamed Mangia Maccheroni (Maccheroni Eaters)and, to this day, Neapolitans remain devout pasta eaters. Their pasta is mostly home-made and remains among the most varied and best quality pasta in Italy. Fertile volcanic soil around Mount Vesuvius and a thriving fishing industry combine to make Campania's cuisine one of themost flavoursome and varies in the whole of Italy. The seafood dishes are tasty, bright and vibrantly flavored whilst the various pastries derive from a Greek and Arabic influence and often contain honey, nuts, and spices. Click here to reserve a seat 

 

  

* 베들레햄의 밀스리프 와이너리에서 열리는 피터 블레이크웨이씨의 요리 강습에 관한 내용은   http://www.peterblakeway.co.nz/mills_reef_menu

 

현재 예약받고 있는 것은 

 6월 25일 토요일 점심 식사를 포함한  Lunch Cook School

 Mid Winter Christmas with a Twist   (참가비 1인당 $110)