타우랑가 회원방

뉴질랜드 최고의 양고기(lamb)요리는 마운트 비스트로

Robin-Hugh 2011. 11. 5. 04:22



타우랑가의 마운트 망가누이에 있는 마운트 비스트로(Mount Bistro) 오너겸 요리사 스페픈 베리씨가 뉴질랜드 최고의 양고기 요리로 Hospitality New Zealand award for excellence for the Rack of Lamb (어린양갈비대) 를 다시 수상했다.  


Mount Bistro owner/chef Stephen Barry has wowed the tastebuds again.

His Mount Maunganui restaurant has been awarded as having the best lamb dish in New Zealand.

Mount Bistro has taken out the Hospitality New Zealand award for excellence for the Rack of Lamb, beating restaurants from Auckland, Karamea and Nelson to the title.

The rack of lamb is baked with sesame miso glaze, wasabi pea puree and seared tenderloin with shiitake, sauteed vegetables, and macadamias with a wasabi crust. 


* 뉴질랜드 양고기... 특히 어린양인 Lamb 요리는 전세계에서 정말 최고 중 최고예요. 

  냄새 걱정하지 마시고..  꼭 드셔보세요.   저 양갈비는 참기름과 미소로 소스, 와사비 등 아시안풍으로 요리를 했다니 

  저도 꼭 가보고 싶네요.  마운트 비스트로는 마운트 산 아래, 마운트 핫 솔트워터 풀 바로 건너편에 있습니다. 

 

 


View Larger Map